Help ons: powernap stoel voor moment rust

Intensive Care medewerkers UMC Utrecht
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 26.000 (98%)

Wij zijn werkzaam op de Intensive Care (IC) van het UMC Utrecht en werken veel extra uren vanwege het coronavirus. Dit betekent lange dagen en nachten met weinig slaap.

Wij hebben een grote wens: het aanschaffen van twee powernap stoelen. Hierin kunnen wij ons voor 20 minuutjes terugtrekken, een powernap doen en daarna met meer energie terugkomen op de IC.

Voordelen powernap

Een powernap vermindert vermoeidheid en de kans op fouten. Wij kunnen na een nachtdienst veiliger naar huis rijden en op de langere termijn vermindert dit de kans op hart- en vaatziekten en diabetes.

Wij willen heel graag twee powernap stoelen aanschaffen voor op onze IC. Zodat wij allemaal zo lang en gezond mogelijk ons belangrijke werk kunnen blijven doen.

 

Helpt u mee de aanschaf van deze twee ‘slaapstoelen’ mogelijk te maken? Heel erg bedankt voor uw hulp!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
06-07-2020 | 10:05
01-07-2020 | 19:27
01-07-2020 | 11:54 Rust lekker uit
10-06-2020 | 17:55
18-05-2020 | 10:16
Bekijk alle

Powernapstoelen aangeschaft!

07-07-2020 | 11:32 Medewerkers van de Intensive Care (IC) werkten veel extra uren vanwege het coronavirus. Dit betekende lange dagen en nachten met weinig slaap. Zij hadden een grote wens: het aanschaffen van twee powernapstoelen. Hierin kunnen zij zich voor 20 minuutjes terugtrekken, een powernap doen en daarna met meer energie terugkomen op de IC. Dankzij veel mooie donaties hebben wij de stoelen kunnen realiseren!
Lees meer