Als het virus straks voorbij is

Renske de Kleijn
Qr
van totaal € 500 (252%)

 

Het coronavirus zette ook het leven van de meeste jonge kinderen op z'n kop. Dit boekje laat op een vrolijke manier zien wat de maatregelen voor hen betekenden. Ze kunnen de plaatsjes zelf inkleuren en later foto's inplakken. Zo maken ze een tastbare herinnering aan een bijzondere tijd. Het boekje is voor E7,95 (excl. verzendkosten) te bestellen op www.alshetvirusstraksvoorbijis.nl

De winst wordt gedoneerd aan de WHISTLER-studie van Sabine van de Laan, werkzaam in het WKZ. Ze doet onderzoek naar de mentale veerkracht van jongeren ten tijde van de coronacrisis.

Als we alle 300 boekjes uit de eerste oplage verkopen, kunnen we ruim 500 euro doneren aan het onderzoek de WHISTLER-studie. Dat zal worden gebruikt om de cadeaubonnen te bekostigen die de deelnemers aan het onderzoek krijgen als bedankje.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
22-09-2020 | 14:46
16-05-2020 | 21:20 Sommige kopers betalen graag wat meer voor het boekje. Dat extra geld wordt doorgestort naar deze actiepagina.
14-05-2020 | 08:30