We zijn in een unieke situatie beland. We hebben het volste vertrouwen in al onze medewerkers die patiënten met het coronavirus opvangen, behandelen en verzorgen. Om te zorgen dat ze zo lang en gezond mogelijk hun belangrijke werk kunnen blijven doen, willen we ze een steuntje in de rug geven. Ook willen we zorgen voor afleiding en ontspanning voor onze patiënten in het UMC Utrecht en de kinderen in het WKZ. Onze onderzoekers werken hard aan een behandeling van patiënten met corona. Dit alles kan niet zonder jouw steun.

Lees meer
€ 202.766 opgehaald
Bereikt 101%
Ons doel € 200.000
Laatste donatie 10-12-2020 | 22:53
Anoniem Omdat het enige echte werk momenteel daar gedaan wordt en ik mijn zorgbonus in de gehandicaptenzorg niet geheel terecht vind.. zet m op toppers!!!

Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Wij zijn het goede doel voor iedereen die wil bijdragen aan het (kinder)ziekenhuis. Met uw steun zorgen wij voor de beste zorg, behandeling en een kindvriendelijke en comfortabele omgeving. Wij maken het mogelijk rechtstreeks bij te dragen aan projecten en innovatief onderzoek. Want wij geloven dat als u precies weet aan wat u geeft en wat het écht voor de ander betekent, uw gift veel waardevoller wordt. Zeker als het bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen.